Landsforeningen for polioskadde i Østfold 

Poliostoff

Helse-CV

Som vedtatt på årsmøtet oversendes Helse-CV til alle fylkeslagene. Denne kan vi fylle ut og legge ved søknadene til behandlingsreiser, utredning, legen vår , fysioterapauten og andre.

Trykk på dokument-ikonet til venstre så åpnes et vindu der du får forskjellige valg vedrørende dokumentet. Du kan så eventuelt lagre det på din egen maskin.

To dråper – Stopp polio nå

.

 

Brygga kultursal
Tollbugata 4, 1767 Halden
Torsdag 12. april, kl. 19:00
.

33.000 Rotaryklubber til kamp for utryddelsen av polio. Vi stiller med konsert til inntekt for saken i samarbeid med Rotary Halden og Fredriksten. Konferansier er Einar Lunde.

.
Billetter:
Ordinær 300,-/Venneforeningen 250,- inkl. billettavgift.
Billettsalg: Billettservice, hos Narvesen, Posten. Les mer …

 

Om statiner. (kolesterolsenkende medisiner)

Vi takker for utfyllende mail fra Ragnhild Skovly Hartviksen vedrørende kolesterolsenkende medisiner statiner, og legger den ut til alle våre medlemmer.

admin.

.

Hei!

På sommeravslutning på Quality ble det snakk om kolesterolmedisin og polio, at en skulle være forsiktig med det. En kan finne masse om kolesterolmedisin og polio. Nedenfor har jeg lagt ved en link (det finns mange nettsider som omhandler dette temaet) som omhandler noe vedr. dette tema, hvis en klikker på linkene i artikkelen, så får en lest litt om dette temaet.

http://www.postpolio.dk/p/index.php?option=com_content&view=article&id=389:ny-viden-om-kolesterolmedicin-og-muskelproblemer&catid=17:forskning-vedr-postpolio&Itemid=133

Jeg har sett på flere sider vedr. dette tema, så jeg har satt opp en oversikt nedenfor som viser noe av det en skal være passe litt på. LFPS sentralt bør nok ta dette opp med fagrådet, fint med henvendelse fra LFPS Østfold til LFPS sentralt om dette temaet.

Kolesterolsenkende medisiner

Les videre

Postpolio Danmark

.

postpolio.dk

Fra en av våre medlemmer har vi fått tilsendt et tips om nettsiden postpolio.dk. Vi har tittet på siden og vi kan bare anbefale den for alle som har en eller annen befatning med polio.

 

Abonnementservice
Loading
130712
Visit Today : 37
Visit Yesterday : 102
This Month : 2245
This Year : 27999
Total Visit : 130712
Polio og senskader
Polio og senskader
helsenorge
Naturlig allergimat
Tilgjengelige bygg
Tilgjengelige bygg