Landsforeningen for polioskadde i Østfold 

Bildegallerier

Storefjell våren 2015

 

IMG_34364. juni kl 8.45 startet turen med oppsamling fra Tunevannet i Østfold.

Bussen stoppet deretter i Moss, Lillestrøm og Sandvika før alle var på plass og vi satte nesa mot fjellet i sol og fint vær. Første stopp var ved Hønefoss for lunsj ++, før turen gikk videre. Det var tidlig vår da vi kom til Storefjell i stålende humør, og vi fikk oppleve nyutsprunget løv – ”museører” to ganger i år. Innsjekkingen gikk bra – alle fikk rom -, og 25 deltakere inklusive ektefeller og assistenter var klar for nydelig koldtbord i 19 tiden.

Fredag kom med nydelig vær, og etter frokost var det ut på tur i rullestoler, og med staver og krykker for den som trenger det. Det er et flott terreng rundt Storefjell og vi kom fram ganske langt opp i fjellet, selv om det var snø på Storefjelltoppen. Det er også noen tøffinger som klarer turen helt hit opp – trimtur hver dag.

Lørdag startet med regn, hagl og tåke, men i 11 tiden klarnet det opp og da var det klart for nye turer. Det er laget noen nye anleggsveier i området, og selv om det humpet og skranglet i rullestolen kom vi oss helt opp til snøgrensa. For en utsikt! Det var så flott, selv om vi måtte ha rullestolvask når vi kom ned igjen.

Lørdag kl 14 var vi invitert til lunsj i lavvoen. Det ble en flott opplevelse med bålfyring, reinsdyrskinn, lys og nydelig mat som ble servert oss. Hans – en av fire brødre som eier hotellet – og to sønner fortalte om hotellet og spilte torader for oss. Tusen takk. Det er ikke så ofte vi er med på slike opplegg.

Hver dag ble avsluttet med god middag og masse prat utover kveldene.

Søndag gikk turen hjemover etter frokost – litt vemodige men glade for at vi fikk være med på en fantastisk tur.

Tusen takk til Tore – bussjåføren vår som gjør reisen til en fest, og til assistentene

Ann Kristin, Bodil, Charlotte og Ragnar. Dere gjør en fantastisk jobb hver dag for oss.

 

Aud Aasheim – sekretær

.

NB! Bildene er innsamlet fra 5 forskjellige fotografer og er i forskjellig format. Husk at du må klikke på liste 2 for å se de siste bildene.

LFPS Østfold 15 år

Front Storefjell 2013

I år er laget vårt 15 år, og i den forbindelsen feiret vi begivenheten med en tur til Storefjell Resort Hotell på Gol. Turen gikk av stabelen fra torsdag 19. september til søndag 22. september. Vi var 29 stykker som reiste.

Etter avreise fra Østfold var første stopp på Sokna der vi spiste lunsj på vei oppover. Vel framme på hotellet brukte vi tiden fram til middagsbufèen med å bli kjent på hotellet, slappe av og sosialt samvær. Etter middag møttes vi i baren der det viste seg at det var en linedansgruppe som imponerte med sin synkrone dans.

På fredag var det noen som gikk tur i fjellet, mens andre tok en tur med bussen. På kvelden var det det tre rettes jubileumsmiddag. Vi hadde invitert LFPS  Akershus  med på turen. De var representert ved Grethe Platt som hadde med en generøs gave til laget vårt på kr 6000, som skulle brukes til hygge og trivsel under jubileet. Det ble da bestilt litt edle vare fra baren til de som ville ha.

Lørdagen startet med like flott vær som fredagen. Dagen ble brukt til avslapning og rekreasjon og flere benyttet seg av bassenget og spatilbudet på hotellet, mens andre brukte dagen i fjellheimen. Lunsjen besto av en litt mindre buffé enn middagen på torsdag. Etter lunsj koste vi oss i foajeen noen hadde med håndarbeid og andre bare satt og pratet. Middagsbufféen på kvelden var veldig god, og veldig variert, her fikk du alt fra ost til asiatisk mat, samt mange dessertmuligheter. Etter middag, koste vi oss i baren til levende musikk og dansende mennesker.

Søndag var avreisedag, og vi dro fra Storefjell i like fint vær som vi hadde hatt hele helgen. Vi stoppet på Ringerike på vei nedover, for å spise.

Den generelle oppfatningen av jubileumsturen var at dette hadde vært en kjempetur, med fint vær og et bra hotell med mange muligheter. 

.

Styresamling 2013

IMG_1502LFPS Østfold hadde i helgen styresamling på Hotell Quality i Sarpsborg. Denne gangen deltok både styremedlemmer og medlemmer av de forskjellige komiteene i laget. Som man kan se av vedlagte program var det ikke mye dødtid og programansvarlige bør nok redusere noe på planlagte temaer ved en senere anledning.

IMG_1513

Komitemedlemmer med kursbevis.

 

Imidlertid var det bred enighet om at samlingen både var nødvendig og lærerik, og at formen med både styret og komiteene på felles samling burde gjentas.

.Helgens program …

.

Årsmøtet 2013

 

IMG_8565

Medlemmer som har gått ut av styre og utvalg. Fra venstre bak: Kai Tveter, Britt Tveter, Tove Pettersen. Fra venstre foran: Greta Andersen, Laila Steen og jan Leirvik

Det møtte opp 20 stemmeberettige medlemmer og innbudte styremedlem i Landsforeningen for Polioskadde sentralt, Arne Furulund, sørget for at årsmøtet ble gjennomført etter Norges Handikapforbunds lover.

Årsmøtet var vellykket og alle plasser i styret og uttvalg bortsett fra arrangementskomiteen ble besatt i henhold til valgkomiteens forslag.

Vi vil komme tilbake med godkjent årsmøteprotokoll når den foreligger.

.

Flere bilder fra årsmøtet nedenfor.

 

 

Besøk på Vann i Bohuslän

I forbindelse med ønske om å finne alternative steder for konferanser eller kurs, reiste 2 representanter fra Østfold Poliolag (Evy Gunn Hultberg og Willy K. Aagaard) til Vann i Bohuslän i Sverige. Vann Spa og Konferansesenter ligger en times kjøretur fra grensen og ligger ved en liten fjordarm innenfor Lysekil. Stedet var relativt bra tilpasset rullestolbrukere med store åpne flater, brukbare HC-rom, men beklagligvis en knøttliten heis mellom etagene. HC-toalettene på rommene var ekeltsidige og dimensjonert for manuell rullestol.

Dette er bare en liten orientering om stedet, vi legger ved noen bilder og linken til hotellet.

Link til hotellet, trykk her.

.

Årsmøte 2011

Årsmøte i Østfold Poliolag ble avholdt i Hjelpemiddelsentralen Østfold sin kantine torsdag den 24. februar dette år. Det var 19 stemmeberettige tilstede og årsmøtet ble gjennomført i henhold til Norges Handikapforbunds lover. Nedenfor vises bilder fra sammenkomsten umiddelbart etter årsmøtet.

Sommeravsluttning på Støtvig


.

Østfold Poliolag hadde den 11 til 12. juni sommeravsluttning på Støtvig Hotell. Sommeravsluttningen hadde ikke noe fast program, men i løpet av oppholdet fikk vi tid til å avslutte et grunnkurs i data, presentere høstens møteopplegg, basaropplegg med nissegevinster og ikke minst vi spiste god mat og hadde det kjempehyggelig sammen.

Det ble tatt en del bilder på Støtvig og vi har samlet noen av dem. Trykk på linken etter dette og du vil få se bildene. NB! klikk på bildene.

Les videre

Abonnementservice
Loading
130710
Visit Today : 35
Visit Yesterday : 102
This Month : 2243
This Year : 27997
Total Visit : 130710
Polio og senskader
Polio og senskader
helsenorge
Naturlig allergimat
Tilgjengelige bygg
Tilgjengelige bygg