Landsforeningen for polioskadde i Østfold 

Områdemøte 26. august.

Per Lie fra regionskontoret overfor en lydhør forsamling.

.

Områdemøtet for Østfold ble denne gangen holdt på Lande Bo og servicesenter i Sarpsborg med NHF Sarpsborg som vert. Selv om 24 nhf-medlemmer var tilstede var oppmøtet noe skuffende da kun 8 av 17 lokallag-landsforeningslag fra Østfold var representert.

Representanten fra Østfold Poliolag fikk en fyldig gjennomgang av regionkontorets  arbeid og planer. Regionskontorleder Per Lie gikk igjennom et tett program og vi vil spesielt bemerke gjennomgangen av interessepolitisk virksomhet og “Omkampsamfunnet”. Holteutvalgets utredning om hjelpemiddelsektoren var et brennhett tema og man understreket viktigheten av at lagene er på banen og deltar i samfunndebatten.

Områdemøtene er en viktig arena for kommunikasjon og samarbeid mellom lokallagene og regionskontoret/regionsstyret og vi håper og ønsker at flere lag vil se nytten av områdemøtene ved en senere anledning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonnementservice
Loading
114557
Visit Today : 66
Visit Yesterday : 84
This Month : 1712
This Year : 11844
Total Visit : 114557
Polio og senskader
Polio og senskader
helsenorge
Naturlig allergimat
Tilgjengelige bygg
Tilgjengelige bygg