Landsforeningen for polioskadde i Østfold 

LFPS Østfold 15 år

Front Storefjell 2013

I år er laget vårt 15 år, og i den forbindelsen feiret vi begivenheten med en tur til Storefjell Resort Hotell på Gol. Turen gikk av stabelen fra torsdag 19. september til søndag 22. september. Vi var 29 stykker som reiste.

Etter avreise fra Østfold var første stopp på Sokna der vi spiste lunsj på vei oppover. Vel framme på hotellet brukte vi tiden fram til middagsbufèen med å bli kjent på hotellet, slappe av og sosialt samvær. Etter middag møttes vi i baren der det viste seg at det var en linedansgruppe som imponerte med sin synkrone dans.

På fredag var det noen som gikk tur i fjellet, mens andre tok en tur med bussen. På kvelden var det det tre rettes jubileumsmiddag. Vi hadde invitert LFPS  Akershus  med på turen. De var representert ved Grethe Platt som hadde med en generøs gave til laget vårt på kr 6000, som skulle brukes til hygge og trivsel under jubileet. Det ble da bestilt litt edle vare fra baren til de som ville ha.

Lørdagen startet med like flott vær som fredagen. Dagen ble brukt til avslapning og rekreasjon og flere benyttet seg av bassenget og spatilbudet på hotellet, mens andre brukte dagen i fjellheimen. Lunsjen besto av en litt mindre buffé enn middagen på torsdag. Etter lunsj koste vi oss i foajeen noen hadde med håndarbeid og andre bare satt og pratet. Middagsbufféen på kvelden var veldig god, og veldig variert, her fikk du alt fra ost til asiatisk mat, samt mange dessertmuligheter. Etter middag, koste vi oss i baren til levende musikk og dansende mennesker.

Søndag var avreisedag, og vi dro fra Storefjell i like fint vær som vi hadde hatt hele helgen. Vi stoppet på Ringerike på vei nedover, for å spise.

Den generelle oppfatningen av jubileumsturen var at dette hadde vært en kjempetur, med fint vær og et bra hotell med mange muligheter. 

.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonnementservice
Treff på siden
61046
Visit Today : 19
Visit Yesterday : 76
This Month : 1762
This Year : 10144
Total Visit : 61046
Polio og senskader
Polio og senskader
helsenorge
Naturlig allergimat
Tilgjengelige bygg
Tilgjengelige bygg