Landsforeningen for polioskadde i Østfold 

Storefjell våren 2015

 

IMG_34364. juni kl 8.45 startet turen med oppsamling fra Tunevannet i Østfold.

Bussen stoppet deretter i Moss, Lillestrøm og Sandvika før alle var på plass og vi satte nesa mot fjellet i sol og fint vær. Første stopp var ved Hønefoss for lunsj ++, før turen gikk videre. Det var tidlig vår da vi kom til Storefjell i stålende humør, og vi fikk oppleve nyutsprunget løv – ”museører” to ganger i år. Innsjekkingen gikk bra – alle fikk rom -, og 25 deltakere inklusive ektefeller og assistenter var klar for nydelig koldtbord i 19 tiden.

Fredag kom med nydelig vær, og etter frokost var det ut på tur i rullestoler, og med staver og krykker for den som trenger det. Det er et flott terreng rundt Storefjell og vi kom fram ganske langt opp i fjellet, selv om det var snø på Storefjelltoppen. Det er også noen tøffinger som klarer turen helt hit opp – trimtur hver dag.

Lørdag startet med regn, hagl og tåke, men i 11 tiden klarnet det opp og da var det klart for nye turer. Det er laget noen nye anleggsveier i området, og selv om det humpet og skranglet i rullestolen kom vi oss helt opp til snøgrensa. For en utsikt! Det var så flott, selv om vi måtte ha rullestolvask når vi kom ned igjen.

Lørdag kl 14 var vi invitert til lunsj i lavvoen. Det ble en flott opplevelse med bålfyring, reinsdyrskinn, lys og nydelig mat som ble servert oss. Hans – en av fire brødre som eier hotellet – og to sønner fortalte om hotellet og spilte torader for oss. Tusen takk. Det er ikke så ofte vi er med på slike opplegg.

Hver dag ble avsluttet med god middag og masse prat utover kveldene.

Søndag gikk turen hjemover etter frokost – litt vemodige men glade for at vi fikk være med på en fantastisk tur.

Tusen takk til Tore – bussjåføren vår som gjør reisen til en fest, og til assistentene

Ann Kristin, Bodil, Charlotte og Ragnar. Dere gjør en fantastisk jobb hver dag for oss.

 

Aud Aasheim – sekretær

.

NB! Bildene er innsamlet fra 5 forskjellige fotografer og er i forskjellig format. Husk at du må klikke på liste 2 for å se de siste bildene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonnementservice
Treff på siden
61051
Visit Today : 24
Visit Yesterday : 76
This Month : 1767
This Year : 10149
Total Visit : 61051
Polio og senskader
Polio og senskader
helsenorge
Naturlig allergimat
Tilgjengelige bygg
Tilgjengelige bygg